Ruud Winkelhuis Architect
architect Ruud Winkelhuis
Rigtersbleek Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Postbus 8073
7550 KB Hengelo

t. 053 8900155
m. 06 29139130
info@ruudwinkelhuis
Ruud Winkelhuis Architect

Architectopvisite-portret-RuudWinkelhuis
Als architect ben ik de spil samen met mijn opdrachtgever(s) naar het gewenste resultaat toe te werken. Creativiteit optimaliseer ik vanuit enthousiasme en stimulans; een goed ontwerpproces kan niet zonder en zal als een ontdekkingstocht worden ervaren. Samen een klik vinden tijdens dit proces en daar beiden een goed gevoel aan overhouden.

Binnen alle gevraagde disciplines vervul ik hierbij een complementaire rol, van architectuur tot interieur en landschap, van kostenramingen en juridische kanten tot esthetische begeleiding.

Naast villa’s, landhuizen en overige woningbouw richt ik mij op utiliteitsbouw in al zijn vormen; van bedrijfsgebouwen, appartementcomplexen tot kantoorgebouwen en veel meer.

Omdat niets binnen het ontwerpproces mag worden uitgesloten, hecht ik als architect veel waarde aan vrijheid. Doordat ik als zelfstandig architect vrij ben om vanuit mezelf te bepalen hoe ik elke nieuwe ontwerpuitdaging aanpak, creëer ik een stuk rust, hetgeen het uiteindelijke resultaat enorm ten goede komt.

Vanuit mijn vestiging in Hengelo (Ov) bedien ik mijn opdrachtgevers in Nederland maar ook internationaal, waarbij de kernpunten vanuit de bureaufilosofie zijn:

  • eigentijds
  • expressief
  • functionaliteit
  • duurzaamheid

Een goede en gezonde werkervaring van ruim 20 jaar ligt hieraan ten grondslag en is een verworvenheid die ik met trots uitdraag.