Wordt uw nieuwbouwwoning of verbouwing binnenkort opgeleverd? Tijdens de opleveringskeuring kunt u zich laten bijstaan door Herman Kreijkes. Hij voert als zelfstandig bouwkundige ook opleveringskeuringen uit voor Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V.*

Oplevering

De oplevering van uw huis is een officieel moment. Een opleveringskeuring is een visuele keuring van een nieuwbouwwoning of het privé deel van een appartement. Ik loop samen met u de woning kritisch door. U krijgt direct inzicht in de gevonden bouwkundige gebreken. Hiermee heeft u een sterkere positie tegenover de bouwer. Ook krijgt u advies over de te zetten stappen na de opleveringskeuring.

Kosten

De kosten van een opleveringskeuring zijn gelijk aan de tarieven van Vereniging Eigen Huis. Het basistarief is € 233,- inclusief BTW, gebaseerd op een tijdsduur van maximaal twee uur. Dit is normaal gesproken ruim voldoende tijd. De meerprijs per half uur is € 46,- inclusief BTW. U dient lid te zijn of lid te worden van de Vereniging Eigen Huis. De kosten van het lidmaatschap zijn € 28,80 per jaar (2019).

Opleveringskeuring aanvragen

U kunt bij mij een opleveringskeuring aanvragen in een straal van ongeveer 60 km rond Deventer. Direct inplannen? Kies in de onderstaande kalender de opleveringsdatum en vul de gegevens als datum, tijd en plaats in, zoals vermeld in de uitnodiging voor de officiële oplevering die u heeft ontvangen van de bouwer/projectontwikkelaar. Ik kijk of uw datum in mijn agenda past en u ontvangt een bevestigingsmail.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

*Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V. is 100% dochter van Vereniging Eigen Huis en de opleveringskeuringen worden uitgevoerd door de bij haar aangesloten zelfstandige bouwkundigen.