Kom naar de Slim Verbouwen Beurs 2016 op zaterdag 5 november

Posted by on okt 28, 2016 in All, Duurzaamheid
Kom naar de Slim Verbouwen Beurs 2016 op zaterdag 5 november

Abri Slim Verbouwen Beurs.inddArchitect op visite is een van de deelnemers aan de Slim Verbouwen beurs op 5 november in gemeentehuis in Wijhe.

Een energieneutrale woning is goed geïsoleerd, comfortabel, zorgt voor lagere energielasten én is goed voor het milieu. Er kan veel. Misschien wel meer dan u denkt. Maar waar begint u? Hoe betaalt u een eventuele verbouwing? En wat komt er allemaal bij kijken? Kom 5 november naar de Slim Verbouwen Beurs in het gemeentehuis in Wijhe en laat u informeren.

Op de Slim Verbouwen Beurs brengen wij u in contact met bedrijven die gespecialiseerd zijn in o.a. zonnepanelen, warmtepompen, pelletkachels, isolatie, waterbesparing en levensloopbestendigheid. Maar ook met een architect en adviseurs op het gebied van duurzaam bouwen. Onze financieel adviseurs kijken graag naar de financiële mogelijkheden om uw woning, duurzaam te verbouwen.

Naast de uitleg en presentatie van de dienst Architect op visite kunt u tijdens de beurs gratis advies vragen aan architect Herman Kreijkes over duurzaam verbouwen, zelf bouwen of wat aan je huis beter kan.