Kom naar de Slim Verbouwen Beurs 2017 op zaterdag 4 november

Posted by on nov 3, 2017 in All
Kom naar de Slim Verbouwen Beurs 2017 op zaterdag 4 november

Architect op visite is een van de deelnemers aan de Slim Verbouwen beurs op zaterdag 4 november in het Hoftheater in Raalte.

Een energieneutrale woning is goed geïsoleerd, comfortabel, zorgt voor lagere energielasten én is goed voor het milieu. Er kan veel. Misschien wel meer dan u denkt. Maar waar begint u? Hoe betaalt u een eventuele verbouwing? En wat komt er allemaal bij kijken? Kom 4 november naar de Slim Verbouwen Beurs in het Hoftheater in Raalte en laat u informeren.

Duurzaamheid
De Slim Verbouwen Beurs 2017 is een initiatief van Rabobank Salland en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Raalte. Op beurs komt u in contact met bedrijven die gespecialiseerd zijn in o.a. zonnepanelen, warmtepompen, pelletkachels en isolatie. Maar ook met een architect en adviseurs op het gebied van duurzaam bouwen. De financieel adviseurs van Rabobank Salland kijken graag naar de financiële mogelijkheden om uw woning, duurzaam te verbouwen.

Naast de uitleg en presentatie van de dienst Architect op visite kunt u tijdens de beurs gratis advies vragen aan architect Herman Kreijkes over duurzaam verbouwen, zelf bouwen of wat aan je huis beter kan.